EGE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ

TR EN
Web Tasarım

KHK ile gelen ögrenciler için duyuru (Kayit yenileme) 12/01/2017

Üniversitemiz 2016-2017 Egitim-Ögretim yili bahar yariyili kayit yenileme islemleri akademik takvimde belirtilen tarihler arasinda gerçeklestirilecektir. 667 sayili KHK ile
Üniversitemizde ögrenim gören ögrencilerin kayit yenileme ve ekle-sil tarihleri ile islemlerine iliskin bilgiler ekte olup, oidb.ege.edu.tr adresinde de duyurulmaktadir

667 KHK ile Üniversitemizde ögrenim gören özel ögrenciler hariç diger ögrenciler duyuruda da belirtildigi üzere kayit yenileme/ ekle-sil islemlerini Üniversitemiz bilgi sisteminden gerçeklestireceklerdir. Söz konusu ögrenciler kayit yenileme/ ekle-sil tarihlerine kadar olan taksitlerini ödemeleri dogrultusunda kayit yenileme islemlerini gerçeklestirebileceklerdir.

667 KHK ile Üniversitemizde ögrenim gören özel ögrencilerin Üniversitemizde ücretleriyle ilgili bir bilgi yer almadigi için söz konusu ögrenciler kayit yenileme dilekçesi, ekte
yer alan tutanak ve Üniversitelerine yatirmis olduklari ücretlere iliskin belgelerle (banka dekontu, makbuz, hesap ekstresi veya pos cihazlari tarafindan üretilen belgeler) kayit yenileme islemlerini gerçeklestirebileceklerdir.

Bilgilerinizi ve 667 KHK ile Üniversitemizde ögrenim gören özel ögrenciler bölümleri tarafindan ögrencilerden istenen belgelerin (danisman onayli kayit yenileme formu, Üniversitesine ödemis oldugu ücretlere iliskin dekontlari ile ilisikte yer alan taahhütname) eksiksiz olarak teminin saglanmasi ve Dekanligimiza bildirilecek sekilde evraklari bölüme teslim etmeleri gerekmektedir.

Ögrenci Isleri Birimi