EGE ÜNİVERSİTESİ

EDEBİYAT FAKÜLTESİ

2017-2018 GÜZ DÖNEMİ MAZERET SINAV TARİHLERİ HAKKINDA

2017-2018 eğitim yılı güz döneminde arasınav ve bütünleme sınavına mazeretleri nedeniyle katılamayarak sınav tarihinden itibaren 5 gün içinde başvuruda bulunan ve sınav hakkı verilen öğrenciler için mazeret sınavlarıaşağıdaki tarihler arasında yapılacaktır. Sınavların ilgli tarihler arasında ne zaman yapılacağı ile ilgili öğrenciler, dersi veren öğretim üyesi ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Arasınavlar için 11-15 Aralık 2017

Final sınavlarının mazereti (yönetmelik gereği) yoktur. Final sınavına katılmayan ve ya final notunu yükseltmekisteyen öğrenciler bütünleme sınavına girebilirler.

Bütünleme sınavları için: 5-9 Şubat 2018

Sınav hakkı kazanan öğrencilerin listeleri 7-8 Aralık 2017 tarihlerinde bölümlere gönderilecektir. Ayrıca  mazeret dilekeçsi veren öğrenciler sonuçları öğrenci işleri bürosundan da öğrenebileceklerdir.

ÖNEMLİ!!!!

Yabancı Dil I arasınav mazeret sınavı 14 Aralık 2017 Perşembe günü Yabancı Diller Yüksekokulu Müdüğlünde YD 32 nolu sınıfta yapılacaktır.

duyurulur